fbpx

Стартира програма за ЕКГ проследяване на „Национална пациентска организация“ за детекция на предсърдно мъждене

Вече стартира програмата „Предсърдно мъждене“ на „Национална пациентска организация“.

Предсърдното мъждене е една от най- често срещаните аритмии в световен мащаб като в Европа то засяга няколко милиона души. Освен това предсърдното мъджене е най- честата причина за емболични инциденти и инсулти. Основната цел на програмата е да открива такива пациенти с тази аритмия и да проследява състоянието и терапията им.

Като партньор в програмата фирма „Интер Бизнес 91“ ЕООД е предоставила онлайн холтери и телемедицинската система „Маверик Кардио“ за продължително ЕКГ мониториране на водещи лекари- кардиолози.

Към този момент в програмата са включени водещи кардиологични практики и кардиологични клиники из цялата страна. Програмата действа в София, Пловдив, Варна, Плевен, Хасково, Смолян, Русе, Велико Търново, Разлог.

Ако имате интерес да се изследвате по програмата на „Национална пациентска организация“, свържете се с нас на фирмените телефони, за да Ви насочим къде точно можете да направите този вид изследване.

Споделете новината:

Още новини

Г-жа Людмила Зафирова отличена в категория „женско предприемачество“ от Първа Инвестиционна Банка

Екипът на фирма “Интер Бизнес 91” ЕООД поздравява своя управител г-жа Людмила Зафирова за получената награда за “женско предприемачество” от Първа Инвестиционна Банка на традиционната

Иновация от Интербизнес – Higo

 Интелигентно устройство което ви позволява да извършите преглед при вашия лекар – Дистанционно! Едно устройство!Диагнозата се основава на цялостен медицински преглед„Създаден съм по такъв начин,

Запитване за оферта

Ще отговорим в най-кратък срок на предоставения от Вас имейл.