fbpx

Г-жа Людмила Зафирова отличена в категория „женско предприемачество“ от Първа Инвестиционна Банка

Екипът на фирма “Интер Бизнес 91” ЕООД поздравява своя управител г-жа Людмила Зафирова за получената награда за “женско предприемачество” от Първа Инвестиционна Банка на традиционната годишна церемония “Най- добрата фирма”.

За единадесета година добрите български бизнес практики бяха отличени в конкурса “Най-добра българска фирма”, организиран от Първа инвестиционна банка. Наградите бяха връчени на 24.10.2023 г. на церемония в 2020 Event Space, като интерес към конкурса са проявили близо 300 фирми от цялата страна.

Акцент в изданието бе потенциалът на фирмите да се развиват в предизвикателната бизнес среда с висока инфлация и забавяща се международна икономика.

„Благодаря, трогната съм от тази награда. Нашата дейност е свързана с иновации. От няколко години работим в областта на телемедицината“, каза г-жа Зафирова при връчването на наградата.

Тя обясни още, че до края на годината в България ще има апарат за лечение на Алцхаймер, който ще възстановява паметта до 30%. Такъв имало само в Словения, а вторият ще бъде у нас.

Споделете новината:

Още новини

Иновация от Интербизнес – Higo

 Интелигентно устройство което ви позволява да извършите преглед при вашия лекар – Дистанционно! Едно устройство!Диагнозата се основава на цялостен медицински преглед„Създаден съм по такъв начин,

ПРИЛОЖЕНИЕТО НА НАНОСРЕБРОТО КАТО МЕТОД ЗА БЕЗОПАСНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ СТАВА ВСЕ ПО-ПОПУЛЯРНО

Във видеото по- долу можете да видите уникални портали за дезинфекция, през които минават журналистите преди традиционната годишна пресконференция на президента на Русия Владимир Путин.

Запитване за оферта

Ще отговорим в най-кратък срок на предоставения от Вас имейл.