fbpx

Изследванията с Braster започват и в Бургас

Най-модерната апаратура за изследване на рака на гърдата е налична в ДКЦ „Св. Георги Победоносец“ в Бургас.

На 07.11.2019 г. (четвъртък) се проведе официалното откриване и представяне на апарата „Braster PRO” в ДКЦ „Св. Георги Победоносец“, Бургас. Медицинският център е първият в града, който се сдобива с най-иновативната технология за ранна диагностика на рака на гърдата по метода на контактната термография. Записванията за преглед могат да се правят на телефон: 0888835521. 

По време на събитието модерната апаратура беше представена от д-р Продан Проданов и д-р Петър Петров, които ще извършват прегледите с „Braster PRO” в Бургас. В събитието взе участие и г-жа Людмила Зафирова- управител на фирма „Интер Бизнес 91” – представител на Braster за България.

Събитието уважиха представители на „Зонта клуб”, Бургас, на фондация „Дара Хелп”, занимаваща се с грижа за онкоболни пациенти. Само в рамките на събитието в медицинския център напълно безплатно бяха изследвани няколко жени, благодарение на фондация „Дара Хелп“, Бургас, която закупи 10 безплатни прегледа за рак на гърдата. Г-жа Людмила Зафирова обяви, че също предоставя 10 безплатни прегледа по иновативния метод, които ще бъдат извършени в следващите дни.

Желаещите за изследване потвърдиха бързия и безболезнен преглед, който се извършва на принципа на контактна термография с течни кристали. Без облъчване и само за няколко минути уредът долавя дори най-малките образувания в млечната жлеза, като буквално „заснема“ гърдите и с помощта на изкуствен интелект обработва получените данни. BRASTER е подходящ за първоначален прескрининг, без да се приема за заместител на ехографията и мамографията.

Модерната технология, която влезе на българския пазар през 2018 година, вече е разпространена в болнични заведения и медицински центрове в почти цялата страна.

Споделете новината:

Още новини

Г-жа Людмила Зафирова отличена в категория „женско предприемачество“ от Първа Инвестиционна Банка

Екипът на фирма “Интер Бизнес 91” ЕООД поздравява своя управител г-жа Людмила Зафирова за получената награда за “женско предприемачество” от Първа Инвестиционна Банка на традиционната

Иновация от Интербизнес – Higo

 Интелигентно устройство което ви позволява да извършите преглед при вашия лекар – Дистанционно! Едно устройство!Диагнозата се основава на цялостен медицински преглед„Създаден съм по такъв начин,

Запитване за оферта

Ще отговорим в най-кратък срок на предоставения от Вас имейл.