fbpx

Интер Бизнес взе участие в „ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ИНОВАЦИИ В АКУШЕРСТВОТО И ГИНЕКОЛОГИЯТА”

„ИНТЕР БИЗНЕС 91” ЕООД, взе участие в „ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ИНОВАЦИИ В АКУШЕРСТВОТО И ГИНЕКОЛОГИЯТА”, която се проведе в периода 25 – 28.06.2020 г. в к.к. Слънчев бряг.
Д-р Галинка Павлова изнесе доклад за иновативната апаратура за ранен прескрининг за рак на гърдата по термографски метод „БРАСТЕР ПРО”. Методът се използва успешно в България вече над 2 години в различни градове в страната, както и във Варна, в ДКЦ 5 „Света Екатерина”, където д-р Павлова е управител и има богат опит при приложението на системата с над 600 прегледани пациенти.
Тази година вече за втори път Община Варна финансира профилактични прегледи за рак на гърдата в ДКЦ 5 чрез системата „Брастер Про”. По този начин отново няколкостотин пациентки ще бъдат прегледани и консултирани за коварното заболяване.
Д-р Павлова изнесе също така на презентацията данни от анкета, която показва, че над 70% от запитаните пациентки предпочитат да бъдат изследвани със системата „Брастер Про” от акушер- гинеколози, на които имат най- голямо доверие.
На конференцията г-жа Людмила Зафирова- управител на „Интер Бизнес 91”- официален дистрибутор на производителя “IKIS”, представи и иновативните уреди за дезинфекция от серията UV-C 2020, които убиват 99,9% бактерии и вируси. Те са от ново поколение, способни да стерилизират и дезинфекцират стандартни помещения за 5 минути, нещо което представлява оптимално решение за операционни и прочие болнични помещения, чакални, регистрационни гишета, детски градини, кина, театри, всякакъв тип обществени сгради и т.н.
Благодарности на проф. д-р Петър Петров и организационния комитет на конференцията за възможността за участие, която ни предостави!

Споделете новината:

Още новини

Г-жа Людмила Зафирова отличена в категория „женско предприемачество“ от Първа Инвестиционна Банка

Екипът на фирма “Интер Бизнес 91” ЕООД поздравява своя управител г-жа Людмила Зафирова за получената награда за “женско предприемачество” от Първа Инвестиционна Банка на традиционната

Иновация от Интербизнес – Higo

 Интелигентно устройство което ви позволява да извършите преглед при вашия лекар – Дистанционно! Едно устройство!Диагнозата се основава на цялостен медицински преглед„Създаден съм по такъв начин,

Запитване за оферта

Ще отговорим в най-кратък срок на предоставения от Вас имейл.