fbpx

Иновация от Интербизнес – Higo

  •  Интелигентно устройство което ви позволява да извършите преглед при вашия лекар – Дистанционно!
  • Едно устройство!Диагнозата се основава на цялостен медицински преглед„Създаден съм по такъв начин, че всеки може да се справи. Благодарение на моите модули е лесно!“Виж колко е лесно!

Въз основа на симптомите ще направя пълния преглед, необходим за поставяне на диагноза.

 

Като обикновен преглед при лекар, само че от разстояние, благодарение на Higo® пациентът ще се чувства толкова уверен, сякаш лекар стои него.

Веднага след като се запозная със симптомите на пациента, ще знам точно какво трябва да се изследва. В комплекта имам 5 модула: термометър, стетоскоп, отоскоп, капачка и шпатула за гърло.
Ще кажа на проверяващия кои модули ще са ни необходими и ще се уверя, че прегледът е направен правилно.

 

Споделете новината:

Още новини

ПРИЛОЖЕНИЕТО НА НАНОСРЕБРОТО КАТО МЕТОД ЗА БЕЗОПАСНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ СТАВА ВСЕ ПО-ПОПУЛЯРНО

Във видеото по- долу можете да видите уникални портали за дезинфекция, през които минават журналистите преди традиционната годишна пресконференция на президента на Русия Владимир Путин.

Прегледи на гърда с иновативната система BRASTER PRO през месец юли организира медицински център „СВЕТА МАРИНА“ – Плевен за своите пациенти

Системата Braster Pro работи по метода на контактната термография. Изследването е с продължителност около 20 минути, като резултатите се изпращат към телемедицински център за разчитане.

Запитване за оферта

Ще отговорим в най-кратък срок на предоставения от Вас имейл.