fbpx

Стартира програма за ЕКГ проследяване на “Национална пациентска организация” за детекция на предсърдно мъждене

Вече стартира програмата “Предсърдно мъждене” на “Национална пациентска организация”.

Предсърдното мъждене е една от най- често срещаните аритмии в световен мащаб като в Европа то засяга няколко милиона души. Освен това предсърдното мъджене е най- честата причина за емболични инциденти и инсулти. Основната цел на програмата е да открива такива пациенти с тази аритмия и да проследява състоянието и терапията им.

Като партньор в програмата фирма “Интер Бизнес 91” ЕООД е предоставила онлайн холтери и телемедицинската система “Маверик Кардио” за продължително ЕКГ мониториране на водещи лекари- кардиолози.

Към този момент в програмата са включени водещи кардиологични практики и кардиологични клиники из цялата страна. Програмата действа в София, Пловдив, Варна, Плевен, Хасково, Смолян, Русе, Велико Търново, Разлог.

Ако имате интерес да се изследвате по програмата на “Национална пациентска организация”, свържете се с нас на фирмените телефони, за да Ви насочим къде точно можете да направите този вид изследване.

Споделете новината:

Още новини

Прегледи на гърда с иновативната система BRASTER PRO през месец юли организира медицински център „СВЕТА МАРИНА“ – Плевен за своите пациенти

Системата Braster Pro работи по метода на контактната термография. Изследването е с продължителност около 20 минути, като резултатите се изпращат към телемедицински център за разчитане.

Запитване за оферта

Ще отговорим в най-кратък срок на предоставения от Вас имейл.