fbpx

Интер Бизнес взе участие в „ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ИНОВАЦИИ В АКУШЕРСТВОТО И ГИНЕКОЛОГИЯТА”

„ИНТЕР БИЗНЕС 91” ЕООД, взе участие в „ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ИНОВАЦИИ В АКУШЕРСТВОТО И ГИНЕКОЛОГИЯТА”, която се проведе в периода 25 – 28.06.2020 г. в к.к. Слънчев бряг.
Д-р Галинка Павлова изнесе доклад за иновативната апаратура за ранен прескрининг за рак на гърдата по термографски метод „БРАСТЕР ПРО”. Методът се използва успешно в България вече над 2 години в различни градове в страната, както и във Варна, в ДКЦ 5 „Света Екатерина”, където д-р Павлова е управител и има богат опит при приложението на системата с над 600 прегледани пациенти.
Тази година вече за втори път Община Варна финансира профилактични прегледи за рак на гърдата в ДКЦ 5 чрез системата „Брастер Про”. По този начин отново няколкостотин пациентки ще бъдат прегледани и консултирани за коварното заболяване.
Д-р Павлова изнесе също така на презентацията данни от анкета, която показва, че над 70% от запитаните пациентки предпочитат да бъдат изследвани със системата „Брастер Про” от акушер- гинеколози, на които имат най- голямо доверие.
На конференцията г-жа Людмила Зафирова- управител на „Интер Бизнес 91”- официален дистрибутор на производителя “IKIS”, представи и иновативните уреди за дезинфекция от серията UV-C 2020, които убиват 99,9% бактерии и вируси. Те са от ново поколение, способни да стерилизират и дезинфекцират стандартни помещения за 5 минути, нещо което представлява оптимално решение за операционни и прочие болнични помещения, чакални, регистрационни гишета, детски градини, кина, театри, всякакъв тип обществени сгради и т.н.
Благодарности на проф. д-р Петър Петров и организационния комитет на конференцията за възможността за участие, която ни предостави!

Споделете новината:

Още новини

Прегледи на гърда с иновативната система BRASTER PRO през месец юли организира медицински център „СВЕТА МАРИНА“ – Плевен за своите пациенти

Системата Braster Pro работи по метода на контактната термография. Изследването е с продължителност около 20 минути, като резултатите се изпращат към телемедицински център за разчитане.

Запитване за оферта

Ще отговорим в най-кратък срок на предоставения от Вас имейл.