fbpx

A1 се грижи за своите служители с “Брастер”

Тази година през най-женския месец март, А1 осигури на над 80 от своите служителки профилактично изследване за рак на гърдата в София с иновативната технология Braster Pro!

За А1 в България работят 3 800 служители на средна възраст около 34 години, като 49% от тях са жени. Инициативата за превенция на рак на гърдата е част от политиката на компанията непрекъснато да инвестира усилия и средства в здравето и благоденствието на своите служители. А1 осигурява на служителите си допълнително здравно осигуряване, медицински кабинет, психолог, спортно-възстановителен център с фитнес и масажно студио, детска градина, служебен автобус, паркинг, служебни мобилни телефони и отстъпки, ежегодни профилактични прегледи и много други допълнителни придобивки, насочени към здравето, семейството и баланса между работата и личния живот.

Надяваме все повече български компании да имат такава социална отговорност към своите служители.

Поздравления!

Споделете новината:

Още новини

Прегледи на гърда с иновативната система BRASTER PRO през месец юли организира медицински център „СВЕТА МАРИНА“ – Плевен за своите пациенти

Системата Braster Pro работи по метода на контактната термография. Изследването е с продължителност около 20 минути, като резултатите се изпращат към телемедицински център за разчитане.

Запитване за оферта

Ще отговорим в най-кратък срок на предоставения от Вас имейл.